Fortroligheds- og Cookiepolitik

Repamera ABs Fortrolighedspolitik


1. Generelle bestemmelser

        Denne fortrolighedspolitik indeholder oplysninger om, hvordan Repamera ("vi", "os"), med svensk virksomhedsnummer 559097-3912 ("Repamera") behandler personoplysninger i forbindelse med hjemmesiden www.repamera.dk, og når vi udfører vores tjeneste.


        Repamera beskytter dit privatliv. Denne fortrolighedspolitik, der også dækker vores databeskyttelses- og cookiepolitik, forklarer, hvordan Repamera indsamler og bruger dine personlige oplysninger i forbindelse med levering af produkterne. Det beskriver også dine rettigheder overfor os, og hvordan du kan gøre dine rettigheder gældende. Du kan altid kontakte os med spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse ved at sende en e-mail til [email protected]


        Vi følger og er bundet af den generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR), lov (2018: 218) med supplerende bestemmelser til EU's databeskyttelsesforordning og lov (2003: 389) om elektronisk kommunikation.


        Repamera kan fra tid til anden opdatere denne fortrolighedspolitik. Du finder altid den nyeste version på vores hjemmeside.


        Ved at bruge Repamera accepterer du vores fortrolighedspolitik og vores behandling af dine personlige data. Det er vigtigt, at du læser og forstår vores fortrolighedspolitik, inden du bruger vores service.


2.    Ansvar for personoplysninger

        Personoplysninger er al information der direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person.

        Repamera er ansvarlig for de personoplysninger, vi indsamler om dig når du besøger vores hjemmeside og gennem de oplysninger, du giver i forbindelse med brug af vores tjenester.

        Bemærk, at vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, som for eksempel tilhører vores leverandører eller annoncører. Hvis du følger et link til en anden hjemmeside eller bruger en tjeneste fra tredjepart, skal du forstå, at de har deres egne personoplysninger, og at Repamera ikke har noget ansvar for deres behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere om ansvarsfordelingen i GDPR-lovgivningen her.


3.    Dataindsamling

        Alle data indsamles for at levere, udføre og forbedre Repameras service. Vi behandler dine personoplysninger til flere formål, som du kan læse mere om nedenfor. Vi indsamler primært oplysninger i forbindelse med, at du foretager et køb. Vi kan også indsamle data om besøgende for at forbedre hjemmesiden og servicen. Som hovedregel er de personlige data vi indsamler nødvendige for at vi kan levere vores service ifølge lovgivning eller af administrative-, tekniske- eller andre årsager.


        For at håndtere din ordre, besvare spørgsmål relateret til din ordre (kundeservice) og drage fordel af vores nyhedsbrev og kampagnetilbud, gemmer vi dit for- og efternavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse og købshistorik. Vi indsamler disse oplysninger for at opfylde vores aftale med dig og på grund af juridiske forpligtelser.


        Vi indsamler også såkaldte brugergenererede personlige data. Det refererer til oplysninger om din computer og software som for eksempel unikt ID, din IP-adresse, operativsystem, browser, forbindelseshastighed og internetudbyder. De oplysninger du giver os, er generelt nødvendige for at hjælpe dig som kunde hos Repamera. Vi indsamler oplysningerne til brug for markedsføring.


        Repamera bruger også den såkaldte Facebook-pixel. Den identificerer anonyme besøgende på hjemmesiden og matcher de data, der kan identificeres om hver enkelt med de data, der findes på hver bruger på Facebook. Facebook videregiver ikke personlige oplysninger om de personer, der indsamles via pixlen. Men Facebook giver Repamera mulighed for at se, hvad besøgende har for generelle interesser, demografisk status og så videre. Vi indsamler oplysningerne til brug for markedsføring.


4.    Dataopbevaring


    Dine oplysninger gemmes, så længe vi har et juridisk grundlag for at behandle dine oplysninger. For eksempel for at opfylde aftalen mellem os eller for at overholde en juridisk forpligtelse i henhold til f.eks. Regnskabsloven.


    Da vi behandler dine personoplysninger til forskellige formål, vil det tidspunkt, hvor dine data faktisk gemmes, variere afhængigt af omstændighederne. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder som beskrevet i punkt 8, bedes du kontakte [email protected]


5.    Tredjepart

Repamera bruger et antal underleverandører som er Databehandlere, dvs. virksomheder eller personer, der behandler personoplysninger på vores vegne.


    Når du foretager et køb, deler vi oplysninger med vores betalingsudbyder. Det der gemmes er fornavn, efternavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Hvis du vælger at betale med faktura, gemmes også betalingsudbyderens personlige identitetsnummer. Oplysningerne gemmes for at gennemføre købet og for at beskytte parterne mod bedrageri. De betalingstjenester vi bruger, er Dibs Nets Easy, MobilePay og Stripe.


    Repamera benytter visse tredjepartsudbydere til tjenester såsom levering af infrastruktur og IT-tjenester (såsom datalagring), håndtering af kredit- og betalingskortbetalinger og udførelse af anden statistisk analyse. Leverandørerne har adgang til dine personlige data, men har kun ret til at behandle dem på vores vegne og i overensstemmelse med vores instruktioner.


    For at levere dine ordrer og gennemføre vores aftale skal vi dele specifikke oplysninger med fragtfirmaet. Det vi deler med fragtfirmaet, er fornavn, efternavn og adresseoplysninger til levering. Vi kan også dele e-mailadresse og / eller mobilnummer. Det fragtfirma vi arbejder med er Postnord.


    Hvis du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev, deler vi dit fornavn, efternavn og e-mailadresse med vores nyhedsbrevsudbyder. Dette er for at kunne holde dig opdateret med information og tilbud til markedsføringsformål. Vi bruger GetANewsletter til at sende nyhedsbreve.


6.    Formidling af personoplysninger


    Repamera vil give nødvendige oplysninger til myndighederne, hvis vi er forpligtet til det ved lov.


    Repamera sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart uden din tilladelse.


    Repamera stræber altid efter at behandle dine data inden for EU / EØS, men forbeholder os retten til, at de personoplysninger, vi indsamler, kan overføres til og gemmes uden for EU / EØS. Da vi er fast besluttet på altid at beskytte dine data, træffer vi rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine data håndteres sikkert og med et beskyttelsesniveau, der er passende og sammenligneligt med det beskyttelsesniveau, der tilbydes inden for EU / EØS.


7.    It-sikkerhed


    Det er meget vigtigt for Repamera at beskytte dine personlige oplysninger. Alle personlige oplysninger, som du giver os, opbevares på sikre servere for at beskytte dem mod misbrug, uautoriseret adgang, ændringer, videregivelse eller destruktion. Vi bruger industristandarder som SSL (Secure Socket Layer) / TLS (Transport Layer Security) og envejs hash-algoritmer til at gemme, behandle og kommunikere følsomme oplysninger såsom personlige data og adgangskoder sikkert. Vi bruger en svensk e-handelsplatform, Quickbutik, som drives af Quickbutik AB med base i Helsingborg.


    Selvom vi arbejder hårdt på at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere, at de sikkerhedsforanstaltninger, vi træffer, forhindrer ethvert forsøg på uautoriseret adgang, brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger. Vi har dog nødprocedurer til hurtig håndtering af fysiske eller tekniske hændelser og begrænsning af de mulige negative konsekvenser af en sådan hændelse.


8.    Dine rettigheder

        Du har ret til at få adgang til dine data. Du kan anmode om en kopi af de oplysninger, du gerne vil se, og bekræfte de oplysninger, vi har om dig. Det er gratis at anmode om en kopi.


        Du har ret til at rette forkerte oplysninger, det vil sige ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger om dig selv.


        Du har ret til at blive slettet. Du kan derfor bede om at få slettet dine data/personoplysningerne i tilfælde, hvor data ikke længere er nødvendige til det formål, de blev indsamlet til. Der kan dog være juridiske forpligtelser, der forhindrer Repamera i straks at slette dele af dine data. Disse forpligtelser stammer fra for eksempel regnskabs- og skattelovgivning og lovgivning om bank- og hvidvaskning af penge.


        Du har ret til at kræve, at behandlingen af personoplysninger begrænses, for eksempel hvis du er imod nøjagtigheden af dine data eller mener, at indsamlingen af personoplysninger ikke finder sted på et juridisk grundlag.


        Du har ret til at gøre indsigelse. Dette betyder, at du kan modsætte dig behandling baseret på dine interesser, for eksempel med det formål at gennemføre direkte markedsføring.


        Du har ret til dataportabilitet. Du kan derfor kræve, at personoplysninger overføres fra os til en anden. Denne ret er begrænset til oplysninger, som du har givet os. Læs mere her


        Vi beder dig kontakte os via [email protected], hvis du vil gøre brug af en eller flere af dine rettigheder.


9.    Cookies

        I henhold til lov om elektronisk information skal du som besøgende på vores hjemmeside af fortrolighedshensyn informeres om, at vi bruger cookies. Oplysningerne i cookies kan bruges til at følge en brugers browsing. Flere oplysninger findes hos Datatilsynet.

        Vi bruger cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der er gemt på den computer, mobiltelefon eller anden enhed, du bruger, når du besøger vores hjemmeside.

Vi bruger cookies til at forbedre din brug- og oplevelsen af vores hjemmeside, og cookies kan indeholde personlige data. Cookies kan accepteres automatisk af din browser, men du kan ændre denne indstilling i din browser. Du kan også indstille din browser til at spørge dig hver gang, om du vil acceptere cookies eller ej.

        Der findes to typer cookies, midlertidige og permanente; De midlertidige cookies, også kaldet session cookies, er knyttet til dit aktuelle besøg på hjemmesiden og bliver automatisk slettet, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på din enhed. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger hjemmesiden.

Vores hjemmeside kan også indeholde tredjepartscookies for at give dig som bruger en bedre oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, vil vi gerne gøre dig opmærksomhed på, at visse funktioner på vores hjemmeside kan stoppe med at fungere og dermed forringe din brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.


10.    Kontakt

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, brugen af cookies, eller hvis du vil påberåbe dig nogen af dine rettigheder, bedes du sende en e-mail til os på [email protected]


Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies blev sidst opdateret den [Dags dato]