Skriv til os på [email protected]e hvis du har andre overvejelser eller spørgsmål. Vi hjælper dig gerne!

Hvilke typer tøj kan I reparere & tilpasse?

Vi reparerer og tilpasser alle former for tøj. For eksempel dunjakker, jeans, chinos, striktrøjer, skjorter, jakker, kjoler og nederdele. 

Har I nogen garanti?

Du har som kunde 6 måneders garanti på den reparation vi har udført. Garantien omfatter kun selve reparationen/tilpasningen og +1 cm ved siden af reparationen. Garantien gælder ikke for skader, der opstår udenfor dette område. Vi forstærker altid området omkring selve skaden for at gøre vores reparationer ekstra slidstærke. Garantien gælder ikke hvis tøjet er blevet brugt/er blevet håndteret uagtsomt eller hvis det er blevet skadet af noget, som et nyt og lignende stykke tøj ville være blevet skadet af. 

Hvilke skræddere udfører arbejdet? 

Vi har egne skræddere ansat, men arbejder også med underleverandører. Vores ansatte skræddere er fuldt forsikrede med Fora-forsikring (svensk forsikring), og de underleverandører, vi samarbejder med, er i besiddelse af en såkaldt F-skatteseddel (svensk skattetype).

Hvor holder I til?

Vi bor på Knivgatan 8 i Malmö, Sverige. Men vil tilbyder vores service i hele Danmark. Bestil en pose hjem og læg de stykker tøj i, som du har betalt for. Du indleverer pakken hos PostNord og får tøjet tilbage inden for ti dage.  

Hvor lang tid tager det, inden jeg får tøjet retur?

Din forsendelse tager højst 10 dage fra vi modtager dit tøj til du har det retur igen, repareret og fikset. 

Hvordan betaler jeg?

Vi tager imod betaling via Nets som tilbyder Afterpay, kortbetaling og MobilePay. Du modtager kvittering via e-mail. Bestillingen aktiveres, når vi har modtaget dit tøj. Hvis du vælger faktura, får du først faktura fra Klarna, når vi har modtaget dit tøj. 

Mulige betalingsmetoder:

  • MobilePay
  • Kort - kredit- eller debitkort (Visa, Mastercard, American Express) 
  • Bankoverførsel via din netbank 
  • Faktura 14 dage (0 DKK i afgift) 
  • Afdrag - Del betalingen op pr. måned eller betal i slutningen af næste måned

Hvilke fragtmetoder kan jeg vælge?

1. Repamera-pose: Du får en sammenfoldet plastikpose med posten inden for fem arbejdsdage fra du har bestilt. Fold posen ud, pak tøjet i den og indlevér hos PostNord. Posen er allerede frankeret. 

2. Udskriv selv: Du får med det samme et link i bestillingsbekræftelsesmailen til at udskrive en A4-fragtseddel. Udskriv fragtsedlen, tape den fast på en valgfri emballage, pak sammen og indlevér til PostNord.

3. Ekspres: Du får med det samme et link i bestillingsbekræftelsesmailen til at udskrive en A4-fragtseddel. Tøjet kommer forrest i køen og kommer retur til dig inden for 5 dage fra det tidspunkt, hvor vi modtager din pakke, i stedet for de normale ti dage. Vi gør vores bedste for at det skal gå endnu hurtigere.